• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Henning Kvitnes

Henning Kvitnes var en av artistene som var med i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes" vinteren 2016, til stor glede for seerne. Samme år samlet han band og delte scenen med Claudia Scott til utsolgte hus overalt. Kvitnes har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. I vinter var han på ny utsolgt suksessturné, denne gang sammen med Unni Wilhelmsen.

Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger med låter som “Back To Little Eden”, “Evig eies”, "Jenta i Änglagård”, “Trengte ingen”, "Sommarnatt i Bohuslän", “Guttær”, “Opp og ut å vekke sola”, “Sånne som oss”, ”Savoy hotel”, “Opp fra veien ned” og mange fler.
Ikke alle artister kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst og høres jevnlig på radiokanalene.
I bånn er  Kvitnes en gammel rocker, og  startet karrieren på midten av -70 tallet. Frem til 1991 ga han ut album på engelsk. Publikumsfavoritt "Back to Little Eden”, 1987, er fremdeles en etterspurt låt på konsertene.
I 1991 kom det Norsk-språklige albumet “Veien hjem” og derfra har det bare gått oppover.  Våren 2014 slapp han sitt hittill siste album “Jada…..vi elsker!”, hvor singelen “Opp fra veien ned”, ble det årets hit fra Kvitnes.

Våren 2014 slapp han sitt hittill siste album “Jada…..vi elsker!”, hvor singelen “Opp fra veien ned”, ble årets hit fra Kvitnes. I 2017 stripper han det helt ned igjen og tar med Jon Willy Rydningen på piano, etter at vinterens turne med Unni Wilhelmsen er ferdig. Publikum vil få presentert et godt utvalg av Henning Kvitnes rikholdige låtkatalog, I februar kom første singel ”Gla i den du er” fra et splitter nytt album som er planlagt utgitt i løpet av 2018.  Singelen har vært listet på Radiokanalene siden utgivelsen, og på sommeren kom singelen ”Blå resept”som ble fremført live på Allsang på grensen på TV2