• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Nytt album fra Trine Rein

27. januar slippes albumet "The Well" med 8 nye og originale låter skrevet av Trine selv i samarbeid med Tony Carey (Rainbow) og Ronni le Tekrø (TNT). Samarbeidet har gitt et potent og vinylvennlig sound, med et live aspekt som gjør seg svært godt på en scene. Tittelsporet The Well åpner albumet med en bønn for menneskeheten og planeten vår, og siste låt The World Goes ’Round setter skapet heftig på plass for de som måtte være i tvil. Dette er betegnende for den store variasjonen Trine Rein beveger seg i. Hun går fra ren popmusikk via country til gospel, er innom tung rock og flørter litt med opera. I tråd med sitt musikkhjerte bryter hun gjerne ned tradisjonelt etablerte vegger mellom de ulike musikksjangrene, og tolker sjelfullt i sin kjærlighet til musikk.

I snart 3 år har Trine Rein og rockelegenden, produsenten, låtskriveren og artisten, Tony Carey jobbet med albumet The Well. Samarbeidet kom til da Trine var i studio hos Ronni le Tekrø og han foreslo å hente inn Tony. På tre av låtene bidrar også gitarvirtuos Ronni med sitt magiske gitarspill.

Trine Rein er en norsk/amerikansk artist, sanger og låtskriver med mer enn 20 års erfaring innen internasjonal musikkbransje, og hun tilhører den eksklusive klubben av norske artister som har solgt over en million album i løpet av sin karriere. Debutalbumet Finders Keepers solgte til trippel platinum i Norge, og passerte 400.000 solgte i Japan. Hun var den første artisten som slo igjennom i den moderne pop/soul sjangeren i Norge i 1993, og suksessen hennes er ansett som en milepæl i norsk internasjonal musikkhistorie. Hun har mottatt en Spellemannpris, og har vært nominert til en annen. Dette blir hennes sjette solo studioalbum.

Inspirert av band som Zappa Union, Bonnie Raitt og metallband som Rainbow og TNT redefinerer Trine Rein sitt sound som popartist.

Release-turnéen The Well starter i mars 2017, og Trine Rein vil turnere med sitt faste band (Jan Holberg, Jostein Svarstad og Per Ole Berge Iversen) feat. Tony Carey live.