• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.comLynni Treekrem

Lynni Treekrem

Etter drøye 11 år borte fra scenen ble Lynni Treekrem høylydt hyllet på sin comeback-konsert i Kristiansund i november. Jubelen startet før hun i hele tatt hadde sunget en strofe. Gjensynsgleden var enorm, der både artist og publikum møtte hverandre med tårer i øynene. Alle elsker Lynni, og Lynni forguder sitt publikum.

For en stemning og for en konsert dette ble. Publikum sang til og med på versene. Dette har vi ventet på så lenge. «Æ e tebake» erklærte Lynni fra scenen, og det settes opp turnè og nye konserter i 2024 og i 2025.

Lynni Treekrem ble født i Seattle og flyttet med familien til Kristiansund der hun vokste opp sammen med barndomsvennene Frode Alnæs og Øyvind Elgenes.
Lynni fikk sitt endelige gjennombrudd med ”Engler i sneen” i 1991 i duetten med Jonas Fjeld. Samme året kom hennes debutplate ”Ut i vind” som inneholdt selvskrevne tekster. Mange av dem ble godt kjent over hele landet gjennom radioen – spesielt ”Mexico” – og det ”å smør på brødskiva di sjøl” ble et kjent begrep, særlig da Team Antonsen brukte den i sitt humorprogram på NRK i 2004. Plata inneholdt flere klassikere som «Vi e på vei» samt Lynnis flotte originalversjon  av «Veit et sted»

Sammen med Steinar Albrigtsen og Henning Kvitnes ga hun ut et album med Kris Kristofferson-sanger på norsk – ”Falne engler” i 1999.
Lynni har alltid elsket å turnere, og har gjort det over hele landet. Nå er hun endelig tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Velkommen tilbake Lynni!

Foto: promo (c) Silje Holter

Date

04. november 2023

Tags

P - U
Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge