• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com



Det norske bandet Great Tide er stolte av å kunngjøre utgivelsen av sin nye singel "Out Of Green Bay", som blir tilgjengelig på alle strømmetjenester 5. juli 2024. Dette er den andre singelen fra deres etterlengtede album, som er planlagt å bli sluppet til høsten.

Great Tide, som består av Jonas Anker Paulsen (bass og vokal), Andreas Utne Friestad (gitar), Odin Landbakk (gitar og vokal) og Torbjørn Borge (trommer), har allerede rukket å gjøre seg bemerket på den norske musikkscenen med sin unike sound og sterke låtskriving. "Out Of Green Bay" er en fengende låt som kombinerer energiske gitarer, et minneverdig riff, og viser bandets evne til å skape musikk som både er tidløs og sparker fra seg. Singelen gir lytterne en forsmak på hva de kan forvente fra det kommende albumet, som lover å være en samling av kraftfull rock og emosjonelle låter.
"Vi er veldig spente på å dele 'Out Of Green Bay' med våre fans," sier Jonas Anker Paulsen. "Denne låten betyr mye for oss, og vi håper den vil resonere med lytterne på samme måte som den gjør med oss." Great Tide har arbeidet intensivt i studio det siste året for å perfeksjonere albumet, og de gleder seg til å presentere resultatet for publikum. Medlemmene Jonas, Andreas, Odin og Torbjørn bringer hver sin unike stil og kreativitet til bandet, noe som skaper et dynamisk og spennende lydbilde. Følg med på Great Tides sosiale medier for oppdateringer om albumutgivelsen og kommende konserter. 

Bandet er kjent for sine energiske liveopptredener og sin evne til å skrive låter med fengende riff og spenstige soloer. De slipper sitt debutalbum til høsten 2024.

 Great Tide - Out Of Green Bay (orcd.co)





Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge