• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com



Norges mest folkekjære country-/rootsrock artist gjennom tidene, Claudia Scott, slapp sitt nye album fredag 20. september, og holder releasekonsert på Abelone Kjøkken & Bar i Oslo fredag 27. september.

Det nye albumet fra Claudia inneholder et knippe låter hvor hun fremstår mer personlig enn noen gang. Flere av låtene handler om tap. På noen få år mistet hun flere nære i familien og venner. Hun forteller: ”På et eller annet tidspunkt rammer sorgen oss alle. En av ulempene med å bli eldre, er jo å miste mennesker vi er glad i. Jeg er en privat person, men vi vil alle oppleve sorg i livet.” “Jeg skriver om det som jeg enten selv har opplevd, observert eller hørt om og dikter litt, slik at det passer med teksten. Det er viktig for meg at det jeg skriver om har en sannhet i seg, for at andre skal kunne kjenne seg igjen”, sier Claudia

Hvorfor heter albumet ”The Belle of Singapore”? ”Fars familie levde tre generasjoner i fjerne østen og bodde mange år i Singapore. Min bestemor, som jeg er oppkalt etter, ble kalt for «the belle of Singapore» og åpningslåten på albumet handler om hennes liv. Hun fikk heldigvis høre den før hun gikk bort i 1994. Låten ble først utgitt på album i 1997, men på denne ut[1]givelsen gjorde jeg noen små endringer etter innspill fra Casino Steel, som jeg synes gjorde sangen til det bedre.”

Tom Skjeklesæther: KAN HA LAGET SITT KARRIERE-ALBUM
"Resultatet kan meget vel være Claudias fineste album, en overbevisende blanding av nede, nydelige sanger og rocka variasjon som uten problemer kunne ha lukeparkert på Rolling Stones beste 70-talls album."

GubberockMusikkomtaler av Tormod Reiersen:
"Her er det ni gode låter, fremragende fremført av Claudia og bandet hennes. Noen rockere, men mange inderlige personlige, litt såre sanger. Slik kan country låte i 2024. Jeg har mine ord i behold. Norges countrydronning!"





Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge