• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com



Haakon Landbakk fra Kristiansund debuterer som soloartist med egne låter på Kulturfabrikken 27. september, samme kveld som han slipper sin første singel «Vulnerable».  Haakon har med eget band og spiller support før Mathias Angelhus & Sara Fjeldvær går på scenen.

Låten «Vulnerable» gjenspeiler en tragisk hendelse i livet som setter ord på fortvilelsen, desperasjonen, «alt vi aldri rakk å si», og alle følelser som krystalliserte seg etter at bestevennen plutselig og meningsløst døde i 2023, kun 19 år gammel.

Hvem er Haakon Landbakk? Han er 20 år og vant Union Bluescup på Notodden i 2022 som bassist i Odin Landbakk Trio og har siden turnert i både USA, Portugal, Tyskland og Norge. I oktober skal de blant annet til Svalbard. Brødrene har også prosjektet «In Every Way EAGLES» sammen som stadig turnerer og hadde reportasje på NRK Norge Rundt i april.

Haakon trer nå frem som sanger og låtskriver etter å ha spilt inn fire låter i Nyhavna studio i Trondheim med Mathias Angelhus som produsent. Den første kommer altså ut 27. september mens hele EP’en har planlagt utgivelse over nyåret. Det er ikke noe nytt at Haakon skriver låter. Far har ennå tekstene han skrev da han kun var 7 år gammel og hadde nylig fått sin første bass.

Musikalske preferanser er artister og band som Stephen Stills, Badfinger, Eagles, Beach Boys..
Haakon har hentet inn utelukkende profesjonell hjelp til innspillingen. To av gutta fra The Impossible Green spiller på singelen med Adrian Ahtola på trommer/perkusjon og allerede nevnte Mathias Angelhus på akustisk gitar, mellotron og kor. Odin Landbakk spiller elgitarer og korer. Haakon selv synger og spiller bass.

«Wow, Låten har et modent uttrykk. Det er sjel og en sterk inderlighet og tydelighet i det Haakon gjør. Dette er en imponerende debut.»
Claudia Scott, artist/countrylegende.





Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge