• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Trine Rein

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater internasjonalt, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. I 2019 var hun en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes».

I 2020 fylte hun 50 år, noe som ble markert med konsertforestillingen med den lett ironiske tittelen "Femti, feit og bitter" på Chat Noir. Grunnet pandemien ble jubileumsturnéen flyttet til høsten 2022, som også fikk oppdatert tittel Femti`ish, Feit & (enda mer ) Bitter

I 2022 slapp Trine Rein albumet «Alive».

Trine Rein slo igjennom med et brak i Japan med låten Just Missed the Train, og med låter som Stay With me Baby, Thorn og Do You Really Wanna Leave me This Way i bagasjen er resten historie. Hun har vunnet Spellemannpris, vært med i utallige TV-program, musikalske oppsetninger og spennende samarbeid gjennom 2000-tallet. Hun sto også bak suksessforestillingen Vilt & Vakkert som hun gjorde i samarbeid med ektemannen, Lars Monsen, og gjennomfører siden 2011 hvert år sin egenproduserte juleturné Julegaven med flere titalls konserter for hver turné.

Programserien i TV2 bød på mye selvransakelse og sterke øyeblikk, og nå i tillegg med en pandemien som bakteppe, blir albumet «Alive» en naturlig oppfølger til alle opplevelsene på Kjærnes gård. Albumet er et vakker og personlig album. Det er også laget musikkvideo til flere av låtene.

Trine Rein kan oppleves enten akustisk i duo format, eller med band