• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Elg

Øivind Elgenes, best kjent som Elg i Dance With a Stranger, fikk et enda bredere publikum etter deltakelsen i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes". I 2018 vant han "Århundrets stemme" på TV2. Elg går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere - en veteran i musikkbransjen, med over 40 år's erfaring som låtskriver og utøvende artist.

Da Elg fylte 60 år ble det markert med ny plate ""Ei merkelig tid", og påfølgende konserter og turne.

Elg har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene. De siste tre årene, har han også hatt suksess med Juleturnéen "Jul hos alle no". Tittelen er fra singelen, som ble sluppet desember 2014, og var på NRK's spillelister.
 
Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en groove-retning, som han selv kaller "Folktown". Elg favner over et vidt spekter, og har laget låter som han fremfører med en innlevelse få norske vokalister klarer. Enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet, beveger han publikum med den kraftfulle og formidlende stemmen og sceneopptreden. Elg inkluderer, fasinerer og rører publikum på hver eneste konsert.