• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Sanne Kvitnes

Sanne Kvitnes

Stemmeprakt. Tekstforståelse. Formidling i verdensklasse. Utsøkt musikalitet. Dette er kun noen få av de superlativene man kan bruke på Sanne. Hun når over scenekanten og inn i sjelen og hjertet ditt - og blir der. 

Det hele startet med Klatremus i barnehagen og barne- og ungdomsteater, men har over årene utviklet seg til å bli en jobb - om ikke en livsstil. For det er på scenen Sanne trives best - i full utfoldelse med teater, sang og regi. Og titlene blir flere, for er det noe hun ikke kan; så er det å sitte stille. Sanne har en enorm skaperglede, og har de siste årene også skrevet sanger, essayer, og står bak teaterkonserten "Si at du behøver meg" - en hyllest til den svenske låtskriveren Melissa Horn.


Hun studerte teater ved Romerike Folkehøgskole, og Classical acting ved London Acadamy of Music and Dramatic Arts. Og de siste årene har hun jobbet som freelance sanger, skuespiller og tekstforfatter i Østfold - og nå Oslo. Hun har blant annet gestaltet Alida i «Frihetsspranget» i Brottet Amfi, spilt Inger Marie Soot i 3 år under Soot-spelet i Ørje sluser, Den Hvite Dame i musikalen med samme navn, og er å se i Sound of Music på Folketeateret høsten 2019 i ensemblet og som understudy Maria.

Utenfor teaterscenen har hun også deltatt i tv-programmer som Allsang på Grensen og Beat for Beat, og jobber som sanger på ulike eventer. Tidligere samarbeidspartnere er f.eks. Gjensidige, Sparebank 1, Østfold Fylkeskommune, Olympiatoppen, NAV og Euronics. Hun jobber også som dubber for SDI-media, og har dubbet en rekke programmer for NRK super. 
Januar 2018 ble hun tildelt Østfold Fylkeskommunes Kulturpris for unge, kalt "Østfoldtalentet", og januar 2019 fikk hun Halden Arbeiderblads Sang- og Musikkpris.

Sanne Kvitnes kan tilby et stort repertoar med alt fra Jan Eggum til Liza Minelli, med sanger fra musikaler og film som sin spesialitet. Nå også ute med egen låt: "Snøen som falt" - en sang om depresjon og kjærlighet.