• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
RED HOT

RED HOT

Med energibomba sjøl og The VOICE vinner Knut Marius Djupvik i spissen, er det elleve manns store orkesteret RED HOT noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet som er i ferd med å jobbe seg opp til å bli det neste store, viser dette ved å igjen og igjen bli reengasjert til flere av landets mest markante festivaler som Moldejazz, Kongsberg Jazzfestival, Notodden Bluesfestival, RaumaRock m.fl. Er du ute etter noe virkelig spektakulært og annerledes vil RED HOT ikke  skuffe.

I 2013 vant vokalist Knut Marius Djupvik The Voice på TV2. Det har ikke akkurat dempet bandets popularitet. Live byr Red Hot på et intenst konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele.
Red Hot er først og fremst et energisk og tight liveband, men har de siste årene arbeidet intensivt med innspilling, noe som har resultert i en EP My Arrival ( 2010 ) og fullengder albumet Social Medicine (2016). At bandet svinger live vet alle som har vært innom en konsert med Red Hot. Bandet som opprinnelig var et nokså rendyrket bluesband, har etterhvert integrert stadig flere elementer av funk, soul og jazz, og ser i dag på seg selv mer som et rhythm & blues-band av den gammeldagse sorten, med et moderne lydbilde og musikalsk uttrykk. All musikk er arrangert og/eller komponert av bandet selv.

31. Mai slapp Red Hot ny singel «makes me sing»