• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.comRED HOT

RED HOT

Med energibomba Knut Marius Djupvik i spissen, er det elleve manns store orkesteret RED HOT noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet blir stadig reengasjert til flere av landets mest markante festivaler som Moldejazz, Kongsberg Jazzfestival, Notodden Bluesfestival, RaumaRock m.fl. Er du ute etter noe virkelig spektakulært og annerledes er RED HOT bandet.

Live byr Red Hot på et intenst konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele.

Red Hot er først og fremst et energisk og tight liveband, men har de siste årene arbeidet intensivt med innspilling, noe som har resultert i en EP My Arrival ( 2010 ) og fullengder albumet Social Medicine (2016).

At bandet svinger live vet alle som har vært innom en konsert med Red Hot. Bandet som opprinnelig var et nokså rendyrket bluesband, har etterhvert integrert stadig flere elementer av funk, soul og jazz, og ser i dag på seg selv mer som et rhythm & blues-band av den gammeldagse sorten, med et moderne lydbilde og musikalsk uttrykk. All musikk er arrangert og/eller komponert av bandet selv.

Date

18. oktober 2023

Tags

P - U
Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge