• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Frode Alnæs

Frode Alnæs

Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en sanger med særpreg. I 2016 ga han ut sitt tredje soloalbum og sin første instrumentalplate "Kanestrøm". Albumet har en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist, og har vært etterspurt i mange år.

Frode Alnæs har alltid ønsket å spille på mange strenger. Han er artisten og komponisten som konsekvent forsøker å bryte musikalske grenser. Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste. Frode er gitarvirtuosen og "sjefen" i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som "Long December night", "Everyone needs a friend", "Invisible Man", samt verdenskjente "Vitae Lux".

Frode har komponert operaen "Donna Bacalao" og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. I 2009/2010 var han musikalsk leder og utøvende musiker i Rikskonsertenes og Riksteatrets store suksessoppsetning "Let it rock" som samlet fulle hus på nærmere 60 scener i hele Norge. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement. Han er dessuten en svært populær og mye brukt programleder på events og lignende. Han er allsidigheten selv! Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum!