• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Henning Kvitnes

Henning Kvitnes ga ut albumet "60 runder rundt sola" i fjor høst. Han har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. De siste årene har han gjort flere utsolgte suksessturnéer. Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger med låter som “Back To Little Eden”, “Evig eies”,  "Sommarnatt i Bohuslän", “Guttær”, “Sånne som oss” og mange fler.

 ” 60 runder rundt sola” er ute og Henning feirer samtidig 40 år på veien med en turne med ”Gutta i Bandet” fra slutten av september og frem til februar 2019.
6 guttær på scenen og stort sett utsolgt overalt. Turneen er ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.
Det var egentlig ikke mening å gi ut flere album, men sanger presset seg på og ville ut i verden – og et trofast publikum fortjener noe nytt . Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord - fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10 -15 åra har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

Ikke alle artister kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst og høres jevnlig på radiokanalene.
I bånn er  Kvitnes en gammel rocker, og  startet karrieren på midten av -70 tallet. Frem til 1991 ga han ut album på engelsk. Publikumsfavoritt "Back to Little Eden”, 1987, er fremdeles en etterspurt låt på konsertene. I 1991 kom det Norsk-språklige albumet “Veien hjem” og derfra har det bare gått oppover. 

 "60 runder rundt sola" kan kjøpes på www.hennningkvitnes.no