• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Claudia Scott på "Hver gang vi møtes"

Claudia Scott, Christel Alsos, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tone Damli, Tor Endresen og Tshawe Baqwa er klare for gode musikkstunder og fine samtaler på låven i TV2 suksessen Hver Gang Vi Møtes.
"Min gode venn Henning Kvitnes fortalte hvor moro det hadde vært å være med, og sa at”dette må du bare være med på”, så jeg er glad for invitasjonen. Det er sjelden vi får treffe kollegaer på tvers av genre og anledning til å være sammen over tid. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle og spille sangene våre for hverandre. Det er flott måte å hylle hverandre på. Det blir også skikkelig stas å få oppleve hvordan andre tolker mine sanger"

Kilde foto: Dagbladet, John Terje Pedersen